OM ZEN'S

Hvad ?

Zen’s Loenstrup er et Lille holistisk, bæredygtig og økologisk livskvalitets space med ærlighed, faglighed og kvalitet i højsæde.

Zen’s udgangspunkt er at skabe et innovativt sted som bidrager til det gode indholdsrige vitale sansende liv med sund krop og psyke, bevægelse og kreativitet i pagt med naturen. Et væren- og værested i rolige smukke omgivelser som bidrager til øget ro, livskraft, vækst, glæde og sanselighed. Ud fra de elementer har vi indrettet os med vores lille 100 % økologiske helsecafé, vores værkstedsgalleri og bæredygtig design samt workshopstudiet hvor vi tilbyder undervisning, workshops, retreats, foredrag, Kunstterapi og coaching indenfor det musiskkreative, vitalitet, yoga, meditation, dna’s og bevægelse.

Hvem vi er ?

Bag Zen’s står en lille gruppe af faglig velfunderede ildsjæle som alle er uddannet og har en stor erfaring inden for kunst, design, pædagogik, coaching, undervisning, yoga, helse, økologi og terapi.

Hvor vi er ?

Vi er beliggende i den skønne by Lønstrup i det nordlige Vendsyssel med Vesterhavet og den smukke barske natur som nabo.. en by der også er præget af de5 rolige indholdsrige liv med mange lokale ildsjæle, kunstnere og musikere.

Det helt rette element for et studio som vores. Her er vi placeret lige ovenfor stranden i det smukke bevaringsværdige stuehus i “ den røde gård” med terrasse og havudsigt. Her kan man sidde og nyde vores mad og drikke fra caféen. ligesom det er vigtigt for os ikke bare at leve i pagt med naturen og værne om den men også nyde den og inddrage den i vores aktiviteter. Vi bruger den i kunsten og som inspiration og vi benytter naturen til vores yoga, dans, ture og meditation som ekstra healende terapi for sjælen.

Close Menu
Translate »